ing tlatah pegunungan ing mangsa rendheng banjir amarga akeh wit witan ditebangi ndadekake kapitunan

ing tlatah pegunungan ing mangsa rendheng banjir amarga akeh wit witan ditebangi ndadekake kapitunan

Jawab

Daerah pegunungan rawan banjir karena banyak pohon yang tumbang menyebabkan kerugian (B. Jawa)


Dijawab Oleh : Kunjaw