dimana kajadiana dongeng jonggrang kalapitung

dimana kajadiana dongeng jonggrang kalapitung

Jawab :

Jawaban untuk soal di atas adalah Kabupaten Purwakarta, Desa Cisarua, Jatiluhur.

Jonggrang Kalapitung mangrupakeun salah sahiji sasakala ti Kabupaten Purwakarta, Desa Cisarua, Jatiluhur. Dina dongengna kacaritakeun yen di Jatiluhur mah moal aya tangkal jengkol anu jadi lantaran si Jonggrang Kalapitung anu baheula na ngamuk ka warga.

Jadi, kejadian dongeng Jonggrang Kalapitung yaitu di Kabupaten Purwakarta, Desa Cisarua, Jatiluhur.

 

Dijawab Oleh : Kunjaw